Een grote keuze aan 3-maandskalenders

3-maands
Basic

3-maands
Standaard

3-maands
Super 1

Onze preferred supplier, terminic GmbH, één van de toonaangevende kalenderfabrikanten in Europa is zich bewust van haar verantwoordelijkheid voor het milieu. Daarom hebben zij zichzelf verplicht tot een duurzame productie van onze reclame kalenders. Samen met de leveranciers zetten zij zich in voor een klimaat neutrale kalenderproductie, inclusief de aankoop van certificaten van overeenkomstige klimaatbeschermingsprojecten ter compensatie van de CO2-uitstoot. Daarnaast gebruiken zij voor hun kalenders alleen FSC®-gecertificeerd (FSC® C014980) papier en karton uit duurzame bosbouw en kobalt- en mineraalolievrije drukinkten.

Als één van de weinigen op de Nederlandse markt hebben wij van diverse fabrikanten (o.a. terminic) kalenders in onze portefeuille en kennen wij precies de sterke punten van elke fabrikant. Bij ons krijgt u dan ook het beste advies over de kalender die juist bij u of uw bedrijf past!

U zult versteld staan over de subtiele verschillen tussen al deze kalenders. Voor ons is dit tenslotte geen “bij-product” maar ons dagelijks werk. Vraag ons dus om advies!

maandkalenders zijn de meest gebruikte kalenders in handel, transport en industrie

  • Handel 58% 58%
  • Transport 81% 81%
  • Industrie 64% 64%
Ondanks alle moderne electronica heeft de 3 maanden wandkalender nog altijd het grote voordeel dat in één oogopslag de actuele maand alsmede één of meerdere maanden vooruit en achteruit gekeken kan worden.

Bovendien is de kalender voor meerdere werkplekken tegelijkertijd toegankelijk. Niet voor niets een onmisbaar product en dus de juiste plek om uw reclame op te plaatsen.

Al onze kalenders zijn voorzien van een fijne lijnperforatie waardoor de kalenderbladen eenvoudig en mooi afscheuren!

Gegarandeerd 365 dagen per jaar een goede communicatie met uw relaties!

010 - 447 29 46

Heeft u vragen? Laat het ons weten, we helpen u graag!

Promoticom respecteert uw privacy zoals die zijn opgesteld in de 
Algemene Verordening Gegevensbescherming.